Pages

Tuesday, December 14, 2010

kes OKT-DIS 201014 Disember: seorg kakii pancingg mnyangka sampahh yg lekat pda tyarr depann krete nyerr..ttpii bayii yg masihh bertali pusatt lagii...kejadian di JB.....

13 Disember: Seorang tukang sapu yang ingin mengambil beg plastik hitam dalam tong sampah yang ditempatkan di sebuah stesen minyak di Batu 2, Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur, terkejut sebaik mendapati plastik itu mengandungi mayat bayi perempuan cukup sifat.
17 November: Seorang lelaki yang menjala ikan di sungai berhampiran flat PKNS AU3, Keramat, Kuala Lumpur menemui mayat bayi lelaki di tebing sungai dengan tangan kanannya tersangkut pada sebatang kayu.
15 November: Menyayat hati apabila seorang bayi lelaki yang baru dilahirkan ditinggalkan dalam kotak minuman di sebuah pangsapuri di Jalan Sungai Pinang, Georgetown, Pulau Pinang.

6 November: Seorang wanita yang mengharung banjir untuk ke tempat kerjanya di Jalan Putra, Alor Setar, Kedah tergamam apabila terjumpa bungkusan plastik berisi mayat bayi yang masih bertali pusat dan uri.

10 Oktober: Seorang lelaki yang ingin mencari daun keladi pelik melihat keadaan tanah dengan kesan masih baru ditimbus sebelum mengorek tanah itu dan menemui mayat bayi perempuan yang ditanam di kawasan tanah rizab, Kampung Baru Hicom, Seksyen 26, berdekatan Sungai Klang, Shah Alam, Selangor.

nk komenn punn naikk mlas..kekdangg geramm jgak kat ibu2 yg camm nie kerna sanggup bunuhh anak kerna takot malu @ nk hilangkan bukti. So kejadiann nie sdahh berlakuu zaman jahiliah di zaman nabii dluu dengan membunuh anakk pompuan......tpii adakahh kejadian zamann jahiliahh nie berulang lagi dinegara kite??tepuk dada tanye iman....jangan jadi lebihh drii binatang..kerna binatangg pun sygkan anak.......petah lagii kite manusia yg mempunyaii akal fikiran jika dibandingkan dengan beruk DLL....soo fikirlahh adakahh jenayahh buang bayii nie petanda akhir zaman???.....

Darkmiey86

0 comments:

Post a Comment